KRANSLEGGING ALLERZIELEN

Op zondag 29 oktober is de jaarlijkse kranslegging op onze begraafplaats St. Barbara. Na de viering van 9.15 uur lopen we in stille tocht naar het kerkhof, waar een korte bijeenkomst zal zijn met gebed en zang. Daarna is er voor iedereen de mogelijkheid het graf van geliefden te bezoeken en een roos, geschonken door de Caritas, op het graf te leggen. Na afloop gaan we terug naar het parochiecentrum om nog even na te praten onder het drinken van een kopje koffie of thee. Is het lopen naar de begraafplaats te ver voor U, dan kunt U voor vervoer contact opnemen met Henny Verkaart, tel. 414106

 

WILLIBRORDZONDAG

Zondag 5 november is het Willibrordzondag. De Heilige Eucharistie met als thema "De Geest die wij nodig hebben " wordt voorgegaan door Pastor Verdaasdonk en ons eigen Willibrorduskoor zingt de mis van de Heilige Geest. De dienst begint om 9.15 uur . De tweede collecte is bestemd voor het kinderdorp Palabana, het project van Anne Martens.

Na afloop wordt  iedereen verwacht in het parochiecentrum voor een kopje koffie of thee en een drankje met een hapje.

In Haamstede is er deze zondag geen viering.


Adventsviering voor senioren.

Op woensdag 13 of 20 december vindt de jaarlijkse Eucharistieviering voor senioren plaats in de Willibrorduskerk in Zierikzee. Om16.30 uur gaan pastoor van Hees en pastor Verdaasdonk voor in deze adventsviering. Na de mis gaan we naar het parochiecentrum waar een gezellige koffiemaaltijd u te wachten staat. Na een welkomswoord door de voorzitter van Caritas, mevr. Carine Neijzen, volgt de gezellige maaltijd gevolgd door het kerstverhaal. Na dit  geestelijk en lichamelijk voedsel kan iedereen weer met een goed gevoel naar huis.

Uitnodigingen voor deze middag worden begin december aan u verzonden. Graag ontvangen wij de antwoordstrookjes op tijd van u retour.

 

Huur parochiecentrum

Heeft u een verjaardagsfeest, een huwelijksjubileum of een andere gelegenheid waarbij de ruimte in uw huis wat aan de krappe kant is? U kunt hiervoor het parochiecentrum afhuren voor € 55,-- per dagdeel (huurprijs per 1 januari 2017). Ook kunt u het parochiecentrum regelmatig, dus wekelijks of maandelijks, afhuren voor vergaderingen, een bridgeclub, een gespreksgroep of andere groepsbijeenkomsten. Voor vragen omtrent beschikbaarheid en voorwaarden: Marijke Clarijs, tel. 450460 of Jan Versaevel, mailadres jcmver@zeelandnet.nl