Adventsviering voor senioren.

Op woensdag 13 of 20 december vindt de jaarlijkse Eucharistieviering voor senioren plaats in de Willibrorduskerk in Zierikzee. Om16.30 uur gaan pastoor van Hees en pastor Verdaasdonk voor in deze adventsviering. Na de mis gaan we naar het parochiecentrum waar een gezellige koffiemaaltijd u te wachten staat. Na een welkomswoord door de voorzitter van Caritas, mevr. Carine Neijzen, volgt de gezellige maaltijd gevolgd door het kerstverhaal. Na dit  geestelijk en lichamelijk voedsel kan iedereen weer met een goed gevoel naar huis.

Uitnodigingen voor deze middag worden begin december aan u verzonden. Graag ontvangen wij de antwoordstrookjes op tijd van u retour.

 

Huur parochiecentrum

Heeft u een verjaardagsfeest, een huwelijksjubileum of een andere gelegenheid waarbij de ruimte in uw huis wat aan de krappe kant is? U kunt hiervoor het parochiecentrum afhuren voor € 55,-- per dagdeel (huurprijs per 1 januari 2017). Ook kunt u het parochiecentrum regelmatig, dus wekelijks of maandelijks, afhuren voor vergaderingen, een bridgeclub, een gespreksgroep of andere groepsbijeenkomsten. Voor vragen omtrent beschikbaarheid en voorwaarden: Marijke Clarijs, tel. 450460 of Jan Versaevel, mailadres jcmver@zeelandnet.nl