Klaverjassen met de KBO

Tijdens de “feestweek ”was er natuurlijk ook ruimte gemaakt voor onze trouwe klaverjassers. Donderdag 29 juli j.l. om 13.00 uur was het parochiecentrum aardig gevuld met 32 vrolijke kaarters, die blij waren om eindelijk weer eens een kaartje te kunnen leggen en elkaar weer eens te kunnen zien. Veel bekende gezichten werden gespot maar ook een aantal nieuwe leden werden met genoegen verwelkomd. Na wat uitleg over regeltjes en maatregelen werden de kaarten geschud en begon de 1e ronde van 4 met 12 potjes per ronde. Al Gauw was het geroezemoes verstomd en hoorde men alleen de hersentjes kraken. In de keuken ging het werk gewoon door, waar Korrie en Olga alles onder controle hadden en zorgden voor een hapje en een drankje. Vanwege de feestweek, alles gratis!! Tegen 5 uur was het spel gespeeld en de punten geteld. Grappig was het wel dat één van de nieuwe leden, (die eigenlijk nog niet zo goed kon kaarten, zei hij) er met de 1e prijs vandoor ging! De prijzen werden uitgereikt door John die dat op zijn eigen, vrolijke manier deed.

We kunnen stellen dat het een zeer geslaagde klaverjasmiddag was. Met dank aan Tonny (puntentelling) John {prijsuitreiking e.d.) en de dames in de keuken {Korrie en Olga}

De eerstvolgende klaverjasavond staat gepland op vrijdag 24 september a.s. aanvang 19.30 uur in het parochiecentrum. Inleg €3,50. Aanmelden zoals gewoonlijk bij Henny Verkaart, tel.06-15276350 of per mail hmverkaart@zeelandnet.nl. De volgende data krijgt u te horen op vrijdag 24 september a.s. en in de nieuwsbrief

Omdat het aantal deelnemers voor het klaverjassen blijft stijgen willen we alleen leden toelaten, niet leden kunnen dan als reserve genoteerd worden en als het nodig is invallen. Het is jammer dat we hiertoe moeten overgaan maar we vinden een maximum van 40 personen organisatorisch het hoogst haalbare en het is jammer dat leden dan buiten de boot vallen.

Op de eerstvolgende klaverjasavond, 24 september dus, willen we onze kaarters ook voorleggen of er behoefte is om de kaartavonden te verplaatsen naar de middag. Deze vraag werd ons namelijk gesteld.

Voor de jokeraars onder onze leden willen wij u graag attent maken op de inloopmiddag die elke 3e woensdag van de maand plaats vindt in het parochiecentrum. Van 14.00 tot 16.00 uur bent u daar van harte welkom om een potje te komen jokeren o.i.d.