KBO-activiteiten

 

Op vrijdagavond 24 november wordt er weer geklaverjast. Deze avonden/middagen worden steevast door zo’n 24 enthousiaste kaarters bezocht. Buiten de troef bij het kaarten staat bij ons vooral  gezelligheid voor troef. De avond begint om 19.30 uur en binnenlopen kan vanaf 19.00 uur. Entree is nog steeds € 3.50 en daarvoor krijgt u een kopje koffie/thee en lekkere hapjes. Heeft u veel geluk bij het kaarten dan kan er ook nog wel eens een leuke prijs gewonnen worden. Opgeven kan bij Henny, tel.06-15276350. Mail: hmverkaart@zeelandnet.nl.

 

Koffieochtend KBO.

Op dinsdag 5 december a.s. de eerste dinsdag van de maand is de gebruikelijke koffieochtend en deze proberen we in te vullen met het maken van een kerststukje. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Kees Verkaart, 06-51478446, mail.: kverkaart@gmail.com. U brengt zelf een schaaltje o.i.d. , mesje/schaar mee.

 

Spel-en ontmoetingsmiddag.

Iedere derde woensdag van de maand kunt u in het parochiecentrum terecht voor een spelletje of zo maar voor een gesprekje. Tussen 13.30 en 16.30 bent u welkom in het parochiecentrum in de Mosselstraat in Zierikzee.  De eerstvolgende middag is op 15 november a.s.