Seniorencafe in het FiZi

Op dinsdag 26 juni is het laatste senioren cafe van dit seizoen. Een gastspreker van Stad en Lande komt deze avond invullen. U bent van harte welkom vanaf 19.30 uurin het FiZi te Zierikzee.Het belooft weer een interessante en gezellige avond te worden

Koffieochtenden

In de maanden juli en augustus zijn er geen koffieochtenden in Zierikzee.

In het Tonnenmagazijn in Brouwershaven gaan ze gewoon door en wel op woensdag 11 juli en woensdag 8 augustus. Vanaf 9.30 uur bent u daar van harte welkom en natuurlijk ook de zierikzeeenaren. Knoop er een fietstochtje aan vast en bovendien een leuke gelegenheid een praatje te maken met onze oud-voorzitter Henk Daane.

Op dinsdag 4 september gaan we weer van start met onze koffieochtend in het parochiecentrum in Zierikzee.

wandelen
Er wordt ook weer gewandeld en wel op de volgende donderdagen: donderdag 14 - en 28 juni en 12-en 26 juli. Voor informatie betreft startplaatsen kunt u terecht bij Nico Baart.

inloopmiddagen
Op de donderdagmiddagen in juni bent u van harte welkom tijdens de inloopmiddagen in het Parochiecentrum in de Mosselstraat. Op donderdag 28 juni is het tevens de computermiddag. Vanaf 14.00 uur.

mosselmiddag/-avond
Op zaterdag 28 juli a.s. organiseren we onze jaarlijkse mosselmiddag/avond in het parochiecentrum. Vanaf 17.00 uur ontvangen wij u met een welkomsdrankje waarna we om 18.00 uur aan tafel gaan voor de heerlijke mosselen en wie dat niet lust een lekker sateetje. U betaalt € 12,50 p.p. all- in bij binnenkomst en u kunt zich hiervoor opgeven bij Kees Verkaart, mail kverkaart@gmail.com of telefonisch: 06-51478446.

Graag bij opgave doorgeven of u mosselen of saté wilt.

Na deze altijd gezellige en succesvolle avond staan de aktiviteiten van de KBO even op een laag pitje zodat we er in september weer enthousiast tegen aan kunnen.

Fijne vakantie voor iedereen!