KBO 10-jarig jubileum

Zoals u ongetwijfeld al gelezen hebt bestaat onze KBO  afdeling Schouwen Duiveland op 10 maart 2018, 10 jaar. Dit heugelijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Onze leden hebben bij het laatste magazine via onze nieuwsbrief een uitnodiging ontvangen met daarbij het verzoek aan te geven of u daar wel of niet bij aanwezig wilt zijn.

Aanmelden graag bij K. Verkaart, Caustraat 18 a, Zierikzee. Tel. 06-51478446 of per mail: kverkaart@gmail.com. 


Koffieochtenden

De volgende koffieochtend is op dinsdag 5 december en deze ochtend heeft naturrlijk een Sint sfeertje!

De volgende koffieochtend op Brouwershaven is op woensdag 13 december. Ook daar bent u natuurlijk een graag geziene gast.  Vanaf 9.30 uur in het Tonnenmagazijn.

Op de 1e dinsdag van het nieuwe jaar is er de gebruikelijke koffieochtend in het parochiecentrum waar we het jaar beginnen met elkaar een gezond en liefdevol nieuwjaar te wensen.Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Voor iedereen staat de deur van harte open.


Goud voor Oud

Op donderdag 25 januari 2018 staat het jaarlijks muziekfeest in Kraaijestein in Burgh-Haamsede op het programma.  Hiervoor zijn nog wat kaarten beschikbaar en u kunt zich nog opgeven bij H. Verkaart, tel. 414106 of per mail: hmverkaart@zeelandnet.nl .

Bij opgave graag vermelden, naam, adres+postcode en telefoonnummer.