Seniorencafe in het FiZi

Op dinsdag 15 mei is weer het gezellige seniorencafe in het FiZi theaterrestaurant. Inloop vanaf 19.30 uur en aanvang om 20.00 uur. Gastspreker is dhr. Huub Uil met een verhaal over Schouwen en Duivelandse deugnieten van weleer. Hebt u niets te vrezen betreffende de levenswandel van uw voorouders, kom dan vooral meeluisteren!!

Op dinsdag 26 juni is het laatste senioren cafe van dit seizoen. Een gastspreker van Stad en Lande komt deze avond invullen.
U bent van harte welkom vanaf 19.30 uurin het FiZi te Zierikzee.Het belooft weer een interessante en gezellige avond te worden

Koffieochtend op dinsdag 5 juni

Het staat nog niet vast maar op deze koffieochtend ondernemen we misschien nog een poging om een fietstochtje te organiseren voorafgegaan door een lunch. U leest hierover meer in onze eerstvolgende nieuwsbrief.

In juli en augustus zijn er geen koffieochtenden in Zierikzee

Koffie-ochtenden Brouwershaven
Op woensdag 13 juni, 11 juli en 8 augustus zijn er koffieochtenden in het Tonnenmagazijn in Brouwershaven vanag 9.30 uur.

wandelen
Er wordt ook weer gewandeld en wel op de volgende donderdagen: donderdag 14 - en 28 juni en 12-en 26 juli. Voor informatie betreft startplaatsen kunt u terecht bij Nico Baart.

inloopmiddagen
Op de donderdagmiddagen in juni bent u van harte welkom tijdens de inloopmiddagen in het Parochiecentrum in de Mosselstraat. Op donderdag 28 juni is het tevens de computermiddag. Vanaf 14.00 uur.

mosselmiddag/-avond
Op zaterdag 28 juli a.s. organiseren we onze jaarlijkse mosselmiddag/avond in het parochiecentrum. Vanaf 17.00 uur ontvangen wij u met een welkomsdrankje waarna we om 18.00 uur aan tafel gaan voor de heerlijke mosselen en wie dat niet lust een lekker sateetje. U betaalt € 12,50 p.p. all- in bij binnenkomst en u kunt zich hiervoor opgeven bij Kees Verkaart, mail kverkaart@gmail.com of telefonisch: 06-51478446.

Graag bij opgave doorgeven of u mosselen of saté wilt.

Na deze altijd gezellige en succesvolle avond staan de aktiviteiten van de KBO even op een laag pitje zodat we er in september weer enthousiast tegen aan kunnen.

Fijne vakantie voor iedereen!