Op zaterdag 28 oktober a.s. organiseert de KBO haar eerste dansavond. Voor ieder die graag in beweginis en van een gezellig samenzijn en dansje houdt is dit de mogelijkheid.We nodigen u dan ook van harte uit  en heten u welkom in de aula van de Willibrordusschool. Via de zij ingang van de school wordt u vanaf 19.45 verwacht voor deze hopelijk gezellige avond, de entree bedraagt € 4,-- voor onze leden en de niet leden betalen € 7, -- p.p. inclusief 2 consumptiebonnen. De laatste dans is om 12.00 uur. omdat we graag willen weten op hoeveel mensen we kunnen reken kunt u zich opgeven bij Anneke  tel. 414517, bij Els tel. 413931 of Henny tel. 414106.

 

Op de volgende data staan er weer wandelingen op het programma: op 2 en 16 november. Zo rond de 10 personen gaan tweewekelijks op pad en dat onder begeleiding van natuurkenner Nico Baart, bij wie u zich dan ook kan opgeven mocht u een keertje mee willen wandelen. tel. 414229.

 

Koffieochtenden.

Op dinsdag 7 november is de volgende koffieochtend in het parochiecentrum in Zierikzee. Vanaf half 10 komen de gasten af op de geur van een heerlijk kopje koffie of thee, verzorgd door onze altijd aanwezige koffiedames. Deze ochtend helpt Dien Hanse ons bij het maken van een herfststukje en met een beetje fantasie en vervanging van verdorde bloemen maakt u het tot een echt kerststukje. Voor 7,50 kunt u hieraan deelnemen. Brengt u dan wel een schaaltje mee, een klein mesje en/of een klein snoeischaartje als u dat heeft. Aanmelden kan bij de eerder genoemde dames .(zie hierboven).

De volgende koffieochtend is op dinsdag 5 december en deze ochtend heeft naturrlijk een Sint sfeertje!

De koffieochtenden op Brouwershaven zijn op woensdag 8 november en woensdag 13 december. Ook daar bent u natuurlijk een graag geziene gast.  Vanaf 9.30 uur in het Tonnenmagazijn.

 

Seniorencafe.

Op dinsdag 14 november verwachten  we in het seniorencafe dhr. J. Asselbergs die ons een inzichtje komt geven over zijn werk als kamerheer van ons koninklijk huis. Vanaf half 8 wordt u verwacht in het restanrant van het FiZi theater in Zierikzee. Het belooft een interessante en gezellige avond te worden.

 

Klaverjassen met de KBO.

Op vrijdag 17 november is alweer de 2e klaverjas avond van het nieuwe seizoen. Om 19.30 uur beginnen we met klaverjassen en vanaf 19.00 uur bent u welkom in het parochiecentrum. De koffie en thee is gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Inleg is € 3,50  en met een beetje geluk en goeie kaarten kunt u ook nog eens met een leuk prijsje naar huis gaan. Aanmelden en eventueel afzeggen ( wat we natuurlijk niet hopen) bij Henny Verkaart, tel. 414106 of per mail hmverkaart@zeelandnet.nl

 

Goud voor Oud.

Ook dit jaar heeft de KBO weer de beschikking op een flink aantal kaarten. U kunt zich daar voor aanmelden bij Henny Verkaart, tel. 414106 of per mail : hmverkaart@zeelandnet.nl

 

Wanneer u zich daar voor opgeeft graag uw naam, adres, postcode, plaats en tel. nummer vermelden. Ik wil u er op attenderen dat in dit geval de leden voorrang hebben boven niet- leden omdat het aantal kaarten wellicht niet toereikend is voor alle aanmeldingen. Op donderdag 25 januari 2018 vindt dit muziek spektakel weer plaats en het belooft weer een geslaagde uitvoering te worden met heel bekende artiesten, De kaarten voor dit festijn krijgt u t.z.t. van mij thuis bezorgd.