Koffieochtenden

Op 4 februari a.s. is de volgende koffieochtend in het parochiecentrum. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd, vanaf half 10 staat de koffie/thee voor u klaar en kunt u weer gezellig bijkletsen.

Ditzelfde geldt voor het Tonnenmagazijn in Brouwershaven waar u een dag later welkom bent bij de maaltijd en het koersballen.

In maart is de koffieochtend in Zierikzee op dinsdag 3 maart en in Brouwershaven op woensdag 4 maart a.s.

Klaverjassen met de KBO

De eerstvolgende klaverjasavond is op vrijdag 21 februari a.s. Het parochiecentrum is open vanaf 19.15 uur en we starten met kaarten om 19.30 uur. Opgeven kan bij H.Verkaart, mailadres:hmverkaart@zeelandnet.nl, of telefonisch: 06- 15276350. Inleg € 3,50 en graag tijdig opgeven en indien nodi ook graag tijdig afmelden. De volgende data zijn: 20 maart en de slotavond is 17 april a.s.

KBO: bezoek aan Your surprise

Met de KBO staat een bezoekje met presentatie gepland aan dit mooie jonge bedrijf dat gevestigd is aan de rand van Zierikzee. Op vrijdag 21 februari a.s. worden we daar om 10.00 uur verwacht. Het enthousiasme bij onze leden voor dit bezoek is enorm dus u kunt zich hier niet meer voor aanmelden. U krijgt t.z.t. een verslag van ons hoe dat bezoek verlopen is.

KBO-PCOB-SVSD. Themamiddag: Wonen&Zorg

Op woensdag 4 maart a.s. is er een gezamenlijke informatiemiddag met bovengenoemd thema als onderwerp, met onder meer informatie over de eigen bijdragen en normen die qua inkomen en vermogen gelden voor de maximale bijdrage in het kader van de Wet Langdurige Zorg. Deze presentatie wordt verzorgd door Mevr. Esther de Schipper, specialist Financiële Planning ABN AMRO.

De bijeenkomst vindt plaats in het Parochiecentrum, Mosselstraat, Zierikzee. De zaal is open vanaf 13.30 uur en de presentatie begint om 14.00 uur.