Koffieochtend op 7 juni

Op deze ochtend staat er niets op het programma, dus kan er gewoon vanaf half 10 tot 11 uur lekker gekletst worden onder het genot van koffie en/of thee. In de maanden juli en augustus gaan we op reces om er dinsdag 3 september a.s. Weer fris en fruitig, na een zonnige zomer, tegen aan te gaan.

U bent allen van harte welkom in het parochiecentrum.


25 jarig jubileum KBO Zeeland

Op woensdag 26 juni is het feest in de Stenge in Heinkenszand. Door KBO Zeeland zijn we uitgenodigd voor een gezellige middag in de Stenge. Aanvang 14.00 uur. Voorafgaand aan deze aktiviteit gaan we met onze eigen afdeling een wandeling maken in de omgeving van Heinkenszand, gevolgd door een gezellige picknick. We vertrekken dan om 10.30 uur vanaf de Mosselboomgaard. U kunt zich hiervoor opgeven bij Kees Verkaart, mail : kverkaart@gmail.com, tel. 06 51478446. Bij opgave graag vermelden of u kunt rijden en evt. Enkele deelnemers wilt meenemen. Mocht het wee niet meewerken, waar we natuurlijk niet van uitgaan, houden we de picknick in het parochiecentrum waarna we gezamenlijk naar Heinkenszand vertrekken. Kunt u of wilt u niet mee wandelen, kunt u natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar de Stenge rijden. Graag ook dit doorgeven aan Kees Verkaart.

Voor de chauffeurs en de picknick vragen we een bijdrage van € 5, --. Graag zien we uw aanmelding tegemoet!


Mosselavond KBO

Op zaterdag 27 juli a.s. Is onze jaarlijkse mosselavond. Een jaarlijks terugkerend feest voor ieder die van mosselen houdt! Ook aan die enkeling die er niet van houdt wordt gedacht en wel in de vorm van een heerlijke portie saté. De inloop is vanaf 17.30 uur, de bijdrage per persoon is € 12,50 en u kunt zich hiervoor opgeven bij Kees Verkaart. (Gegevens zie boven). Bij opgave graag vermelden of u mosselen of saté wilt. Niet te lang aarzelen met opgave, want vol is vol.