Koffieochtend

Op dinsdag 3 december staat Sint weer een beetje in de belangstelling. Onze bezoekers die ochtend hebben hun best gedaan op een klein gedichtje en degene waar het voor bestemd is mag dat dan zelf voorlezen. Iedere keeer staan we versteld wat een prachtige rijmpjes er uit de mouw geschud worden. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar met een sint- lekkernij. Ook als u niet gedicht hebt, bent u van harte welkom.

Op woensdag 4 december ben u welkom in het Tonnenmagazijn voor een gezellige maaltijd en inloopmiddag voor een praatje en/of een spelletje. De maaltijd begint om 12.00 uur en vanaf ca. 13.30 uur kan er ook koersbal gespeeld worden.

Klaverjassen

Op vrijdag 15 november wordt er weer gekaart in het parochiecentrum.Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend en om 19.30 uur starten we met kaarten. Inleg € 3,50

Koffie/thee is gratis. Graag tijdig aanmelden bij Henny Verkaart, tel. 06 – 15 27 63 50.

Ook graag tijding afmelden als u onverhoopt verhinderd bent.

Inloopmiddag/computeren

Op woensdag 20 november is de inloopmiddag/computeren. Voor vragen en natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid/spelletje kunt u vanaf 14.00 uur terecht in het parochiecentrum.

Seniorencafe

Op dinsdag 26 november staat de volgende thema-avond gepland. Jeroen Wijsman komt ons deze avond vertellen over de schelpdierenkweek in de Oosterschelde. Dit is een onderwerp dat ons als Zeeuwen zeker zal aanspreken. Wij zien u allen graag op deze avond verschijnen. Vanaf 19.30 is het parochiecentrum open en om 20.00 gaat Jeroen van start met zijn verhaal.