Opbrengst vastenactie 2019

Het thema van dit jaar was: schoon water verandert alles.

Het doel van de projecten was o.a. het aanbrengen van putten, pompen en opslagtanks voor water in diverse landen t.w. Congo, Sierra Leone, Nicaraqua en Indonesie

Vooral door uw gulle bijdragen en natuurlijk ook mede door de hulp van alle bezorgers, die de zakjes bezorgden en een week later weer ophaalden, bracht deze actie het mooie bedag op van € 2622,70. Inclusief de bijdrage van de Willibrordusschool.

Ook langs deze weg wil ik de leerlingen van de willibrordusschool heel hartelijk bedanken voor het sparen middels de spaardoosjes, jullie brachten samen het prachtige bedrag van 385,34 bij elkaar. Petje af voor jullie enthousiasme en inzet.

Werkgroep vastenactie
Kern Caritas Schouwen Duiveland


bezoekgroep

Wellicht bent u bekend met deze groep dames en een heer, die regelmatig een bezoekje brengen aan zieke parochianen in het ziekenhuis of zorghotel, of bij parochianen thuis die dat op prijs stellen. Wij zijn afhankelijk van de verzoekjes die wij vanuit onze kerkgemeenschap ontvangen. Langs deze weg willen wij dat nog eens onder uw aandacht brengen en hopen dat u met ons mee blijft denken. Voor een eerste contact kunt u bellen naar Henny Verkaart, tel. 414106.

Boekenkast Caritas

Er staat een kleine boekenkast in het Parochiecentrum in de Mosselstraat. Als u er iets van uw gading bij vindt kunt u het boek kopen voor € 1,-- . Hebt u het gelezen en doet u er verder niets mee dan kan/mag u het ook weer terugzetten, zodat een ander er plezier aan kan beleven. Heeft u zelf nog (goed leesbare) boeken en wilt u die allang weg doen, zet ze er gerust. Ook tijdschriften zijn welkom, en tegen een vergoeding dat u zelf billijk lijkt kunt u die meenemen.
Dit idee werd geboren met de gedachte erachter de Caritas financieel te ondersteunen.
Wij hopen dus dat het idee aanslaat en u allen aan het lezen brengt.