Adventsviering voor senioren.

Op woensdag 13 of 20 december vindt de jaarlijkse Eucharistieviering voor senioren plaats in de Willibrorduskerk in Zierikzee. Om16.30 uur gaan pastoor van Hees en pastor Verdaasdonk voor in deze adventsviering. Na de mis gaan we naar het parochiecentrum waar een gezellige koffiemaaltijd u te wachten staat. Na een welkomswoord door de voorzitter van Caritas, mevr. Carine Neijzen, volgt de gezellige maaltijd gevolgd door het kerstverhaal. Na dit  geestelijk en lichamelijk voedsel kan iedereen weer met een goed gevoel naar huis.

Uitnodigingen voor deze middag worden begin december aan u verzonden. Graag ontvangen wij de antwoordstrookjes op tijd van u retour.

Boekenkast Caritas

Er staat een kleine boekenkast in het Parochiecentrum in de Mosselstraat. Als u er iets van uw gading bij vindt kunt u het boek kopen voor € 1,-- .  Hebt u het gelezen en doet u er verder niets mee dan kan/mag u het ook weer terugzetten, zodat een ander er plezier aan kan beleven. Heeft u zelf nog (goed leesbare) boeken en wilt u die allang weg doen, zet ze er gerust. Ook tijdschriften zijn welkom, en tegen een vergoeding dat u zelf billijk lijkt kunt u die meenemen.
Dit idee werd geboren met de gedachte erachter de Caritas financieel te ondersteunen.
Wij hopen dus dat het idee aanslaat en u allen aan het lezen brengt.